KÉSZEN ÁLLSZ
A KIHÍVÁSRA?

vagy

* Kötelező kitölteni
FOLYTATÁS

regisztrációddal elfogadod a felhasználási feltételeket

elfelejtetted a jelszavad?

Be the hero you are

Hősnek lenni hozzáállás, elhatározás, életforma! Ahhoz, hogy hős lehess, lépéseket kell tenned a cél felé. Szállj be a kihívásba, határozd meg a célodat, töltsd fel az állomásaidat, teljesítsd a kihívást, és nyerd meg a hősnek járó díjakat! Felkészültél?

Hősnek lenni hozzáállás, elhatározás, életforma! Ahhoz, hogy hős lehess, lépéseket kell tenned a cél felé. Szállj be a kihívásba, határozd meg a célodat, töltsd fel az állomásaidat, teljesítsd a kihívást, és nyerd meg a hősnek járó díjakat! Felkészültél?

HOGY KEZDJEM?

 
Kihívás és fotó feltöltése
 
 
Állomások feltöltése
 
 
Kihívás befejezése és fotó feltöltése
 
SZEREZZ TÖBB PONTOT! 
Indíts kihívásokat (max. 3)!
Vágj bele egy kihívásba: 150 pont
Töltsd fel az állomásokat bemutató anyagokat: 50 pont anyagonként
Szerezz támogatókat: 100 pont támogatónként
AP kód: 100 pont
Első kihívás befejezése: 300 pont
2./3. kihívás elkezdése: 150 pont
2./3. kihívás anyagainak feltöltése: 100 pont anyagonként
2./3. kihívás befejezése: 250 pont

STR8 HERO

Hero
Senki sem születik hősnek, mégis bárki azzá válhat, hiszen mindened megvan, hogy az lehess, aki akarsz. Csakis magadra van szükséged, hogy hős lehess! HERO, a STR8 új illata. Nézd meg a videót, és tudj meg többet!

MINDENNAPI HŐSÖK

HOGYAN LEHETSZ TE IS HŐS?

08.03.2017
4 TIPP, HOGY ERŐTELJES CÉLOKAT ÁLLÍTS FEL!
01.03.2017
7 LÉPÉS, HOGY ELÉRD AZ ÁLMAID

NYEREMÉNYEK

Helikoptervezetés

Elképzelted már, hogy milyen lehet helikoptert vezetni? Persze, hogy elképzelted, csak nem is gondoltad volna, hogy kipróbálhatod. Ha pedig gondoltad volna, akkor nem volt hozzá merszed. Itt az idő, szedd össze magad, gyűjtsd össze a bátorságod és induljon a helikopteres repülés! Irány a budaörsi reptér, ahol a fél órás elméleti oktatás során megismerkedhetsz a helikopter működési elvével, a kijelzőkkel, navigációs eszközökkel, és természetesen a biztonsági előírásokkal. Ha mindezzel megvagyunk, akkor belecsapunk a lecsóba! A felszállást még profi pilótánkra bízzuk, aki a helikopteres repülés közben is megmutatja, hogyan működik a helikopter. Végül pedig kezedbe veheted az irányítást és te fordulhatsz, emelkedhetsz, süllyedhetsz a géppel!
Okosóra

Az okosóra olyan, mintha egy távirányító lenne a csuklódon. Egy koppintással 10 méteren belül parancsot adhatsz okostelefonod kamerájának és a zenelejátszónak.

STR8 HERO ajándékcsomag fejhallgatóval

STR8 HERO termékek, és egy fejhallgató, hogy a nyár minden "Hősies" pillanatában is élvezhesd kedvenc zenéidet.